Woensdag
Door: Daniëlle
Blijf op de hoogte en volg Danielle
23 Oktober 2013 | Verenigde Staten, Long Beach
Het weer is heerlijk ,heb nog wel m'n vestje aan maar zou ook zonder kunnen .
Onderwijl even m'n emails binnen gehaald en ja de verslagen komen inderdaad later haha,vannacht is het laatste uur terug in gegaan ,het is nu hier 6.51 uur in de ochtend en jullie hebben alweer het avondeten achter de rug .
De rest slaapt natuurlijk nog :):):), dus zit u n m'n eentje de zonsopgang te bekijken ,de laatste dag op zee, morgenochtend om tien uur komen we op Maui aan ,gelukkig ,best een lange zit zo eigenlijk .
De golven zijn nu wel iets minder maar alsnog heb je het gevoel in een achtbaan te zitten die twijfelt om naar beneden te vallen,ga ik wel of ga ik niet haha.
Best wel wat mensen zijn zeeziek ,allemaal een sticker achter de oor .....je zal het maar hebben ,ik zie een hele rits koks voorbij wandelen ,ontbijt buffet is geopend ....beetje vroeg nog voor mij ,maar ga wel alvast even een bak yoghurt halen ....lekkerrrrrr en ga de funtime even doorspitten om te kijken of er nog iets interessants in staat vandaag .
Om acht uur komt Erwin aangewandeld ,koffie erbij ....hij merkt op dat de klok op zeven uur staat ,snap er geen moer meer van ,ik ga effe op m'n telefoon checken Hoe laat het elders in de wereld is ,maar daar word je ook niet veel wijzer van ....ik ga er maar van uit dat deze klok op het bovendek goed staat maar dat houd dus in dat ik om zes uur boven was ???
Lekker ontbijtje gehaald samen en heerlijk relax boven zitten ontbijten,de temperatuur is geweldig ,ik zeg ik hou ervan.
Ahola daar komen Mandij en Chris ook al aan ,Chris is snipverkouden en houd t bij koffie en thee ,Mandij aan de toast met pindakaas en daarna op naar het bovendek,ZON.........
Heerlijk we liggen lekker aan de reling,muziekje op ,boeken mee en liggen twee uur over het water te kijken,Erwin is even rondom foto's aan het maken .
Na de lunch gaat Chris even wat slapen ,we hadden eerst de schaduw op gezocht en lekker boven in de blauwe stoeltjes gezeten,niet overdrijven met die zon anders kunnen we vanavond op het buffet als tomaatjes .
Nog even bij de meest behaarde man wedstrijd gekeken ,brrr gatver haha ,maar wel weer hilarisch om naar te kijken ,eigenlijk hebben we om vier uur een borrel met de kaptain ,maar met dit mooie weer ga ik echt niet binnen zitten ,helaas dus .
Mandij en Daan hebben nog heel lang voorop de punt ,boven de stuurhut gestaan en alleen maar gekeken ,wat een water en rust .....niks anders dan,o haha kijk een bootje effe snel op de foto ,geloven die mannen anders nooit haha ..en inderdaad het bewijs moest geleverd worden.
Waarschijnlijk komen we eerder aan op Maui dan geplant ,misschien vannacht al ,spannend hoop eigenlijk dat ik het aanleggen kan meemaken ,maar ja als we er al liggen morgenochtend is het ook prima .
Na deze heerlijke zonnige dag even douchen ,omkleden ennnnnn oeps toch iets te veel in de zon gestaan met m'n gezicht haha ,nou ja morgen is t bruin ,hoop ik.
Op de kamer liggen bloemenkransen met een brief van Carnival ,Aloha en welcome to Hawaii, op hawaii noemen ze dat een LEI .
Met zijn drieën landen we in de lobby ,Chris slaapt nog , borreltje erbij en maar mensen kijken ,waarschijnlijk is vandaag een wedstrijd lelijkste Hawaii overhemd haha en sommige mensen hebben zich al verkleed voor halloween , dat denken wij tenminste .
Weer heerlijk gedineerd maar daarna zijn we het eigenlijk zat entaaien af naar de kamer ,de een gaat slapen,de ander lezen ,misschien is er nog wat leuks op tv ???
Morgenochtend op Hawaii , jippieeeeee ,weer voet op vaste bodem, tot morgen
24 Oktober 2013 - 09:43
Henny:
gelukkig hebben jullie mooi weer hoop dat chris gauw weer opknapt vooral als je aan land gaat na zo,n lange reis op zee veel plezier aan land ben benieuwd gr van ons xxxxxxx -
24 Oktober 2013 - 10:12
Landje:
Goedemorgen ,Fijn te lezen dat de zon achter de wolken te voorschijn is gekomen .
Heel veel plezier aan wal
Gr. Corrine -
24 Oktober 2013 - 10:32
Joke :
Hallo allemaal lekker morgen zijn jullie aan wal en gelukkig dat het weer beter is,hoop dat Chris opknapt en geniet ervan groetjes van ma en jordy. -
24 Oktober 2013 - 13:12
Gretha:
Gelukkig dat jullie van het zonnetje hebben genoten. Ben reuze benieuwd naar de verhalen als jullie aan wal zijn.
Vervelend dat Chrissie niet lekker is maar misschien knapt hij op als hij al die vrouwen in rieten rokjes ziet, ha, ha.
Lekker aan de cocktails, zie het al voor me met de bloemenkransen om.
veel plezier!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
24 Oktober 2013 - 15:10
Jethro:
Heey mammie dat ziet er heerlijk uit kon ik maar mee mis je zo erg whahahah neehoor valt mee heb het erg gezellig bij oma is nu zo mooi weer moest helpen bij de zaak
Echt lekker weer is het hier zweet me kapot pfff na fijne vakantie nog en we spreken elkaar xxxxxx je zoon jethro