Hollywood
Door: Daniëlle
Blijf op de hoogte en volg Danielle
03 November 2013 | Verenigde Staten, Hollywood
Gelukkig wekkertje gezet ,zeven uur ,we nemen zelf onze bagage mee van boord maar dan moet je er ook als eerste af ,maar om acht uur hadden we afgesproken op het bovendek .
Erwin en ik zitten nog relaxt aan de koffie als we al mensen over de plank zien lopen lwe lagen namelijk alom half zeven in de haven ,O hoe laat moeten wij eraf dan ??? Nou we horen t wel even op Mandij en Chris wachten ,Ping de eerste mensen van dek 1 tot dek 4 self assist mag nu van boord ,haha .
Snel maar even naar beneden bellen ,maar daar word niet opgenomen ,toch maar effe kijken moet toch m'n koffers pakken ,haha shit ze liggen nog te slapen ,nee hè .
Nou maar snel aankleden we moeten van boord ,zie je zo buiten :), binnen twee tellen stonden wij voor de douane ,waar we weer op Mandij moesten wachten ivm papieren .
Uiteindelijk stonden we om half negen op de pier haha ,snel de taxi in en op naar sunset boulevard in Hollywood ,drie kwartier later stonden we in het hotel ,midden in Hollywood ,perfect dus .
We konden nog niet in onze kamer maar mochten de koffers in een kamer zetten en zo zijn we de hoek omgelopen ,Hollywood boulevard :):):), walk of Fame ,even over de sterren gewandeld en toen eerst maar even wezen ontbijten met koffie.....zo grappig zitten we daar horen we de mensen naast ons praten ,Nederlanders ,haha zo leuk twee weken niet gehoord .
Daarna gaan de mannen de auto ophalen en Mandij en ik duiken de winkels op de boulevard in ,zo leuk haha ,winkel in ,winkel uit en vinden weer super leuke dingetjes ,de mannen rijden een paar rondjes in de auto en later hebben we afgesproken bij het hardrock café .
Inmiddels staan wij te kijken hoe de hele straat word omgetoverd voor een première met rode loper en al , zo leuk om te zien ,maar dan ping is het tijd om de mannen op te zoeken ,we drinken en eten wat en praten even met het thuisfront :):):).
Dan klimmen we de trappen op om de beroemde letters hollywood op de Hill vast te leggen op foto en rijden een stuk door de hills om uiteindelijk bij de studio's aan te komen ,we weten eigenlijk helemaal niet tot hoe laat het park open is maar nemen toch de gok om even te gaan kijken .
We worden via universal city naar het park geloost ,super leuk al die winkeltjes en uiteindelijk de kassa's ,shit ze zijn gesloten ,nou zijn we wel een beetje aan de late kant ,het is inmiddels al 16.15 uur en het park is tot zeven uur open ,je kan nog een kaartje halen bij de guest service $84 pp.... Mmmmm,dat gaan we niet doen dus ,we besluiten om een andere route terug te nemen en dan een stuk te gaan rijden .
Best wel grappig natuurlijk ,we rijden langs het huis van Janet Jackson ,gene Kelly ,barry more ,jennifer aniston leuk maar volgens mij waren ze niet thuis .
We parkeren de auto ,of eigenlijk doen de mannen dat en we besluiten om wat te gaan eten in het hard rock café maar die was gesloten ivm een besloten party ,jammer toen zijn we maar eerst even bij de aankomst sterren van de première gaan kijken , zo grappig wat een aanstellerij haha ....uiteindelijk vlakbij bij een Italiaan gegeten ,super dus .
Toen auto halen ,in een parkeergarage van ik weet niet hoeveel verdiepingen en niet weten op welke verdieping de auto staat,top mannen,hadden wij eens moeten doen hahahahaha .
Maar uiteindelijk gevonden ,naar buiten en even langs Mandij haar favoriete winkel gereden ,zondagavond half tien en hij was gewoon nog open , een super store waar ze denk ik wel duizenden schoenen verkopen haha ,morgen weer een dag ,nu lekker naar t hotel.
Nou heb je je pasje nodig om in de garage van het hotel te komen en je raad t al die van ons deed het natuurlijk niet GVD haha ,een paar minuten klooien en plotseling komt er een man met een kar was ,sir ,sir haha,klinkt als zeur zeur ,maar hij verstond het en maakte het hek open ,gelukkig ....we zitten op de kamer nog wat te drinken met z'n vieren en te kijken hoe we de dag van morgen in gaan delen, eerst schoenenwinkel , dan universal studio's ,dan de hills ( huizen beroemde mensen ) en dan..... We zien het wel ,om zes uur moet de auto ingeleverd worden en dan waarschijnlijk nog wat eten en inchecken op de site van onze vliegtuigmaatachappij .
Ik heb wel een taxi geregeld voor dinsdag ochtend zes uur ,we vliegen namelijk om 8.40 uur onze tijd naar Houston om daarna door te vliegen naar Amsterdam en dan gelijk weer een stap in de tijd te doen ......
Ik zeg tot morgen xxxxx
04 November 2013 - 08:11
Landje:
Leuk te lezen dat jullie zo snel van boord waren
Weer iets geleerd
Veel plezier morgen bij de stars
Gr. Corrine xxx -
04 November 2013 - 13:45
Gretha:
Weer heel wat beleefd en doorgedraaid in de schoenenwinkel ha, ha
Het gaat nu opschieten, jullie kunnen daar beter blijven, hier is het regen en wind
Er is ook een plek waar je met de auto heen kunt en waar je op bankjes kunt zitten en over LA kunt kijken, ook in de avond mooi met al die lichtjes
veel plezier nog!!!!