Laatste zee dag - Reisverslag uit Hilo, Verenigde Staten van Danielle Woldendorp-Zorn - WaarBenJij.nu Laatste zee dag - Reisverslag uit Hilo, Verenigde Staten van Danielle Woldendorp-Zorn - WaarBenJij.nu

Laatste zee dag

Door: Danielle

Blijf op de hoogte en volg Danielle

01 November 2013 | Verenigde Staten, Hilo

Vandaag is de dag dat de mannen de " behind the fun tour " gaan doen , dus al vroeg gaat het wekkertje en ze hebben er zin in .
Ik draai me nog een uurtje om ,vannacht is de klok weer een uur vooruit gegaan en we hebben nu negen uur tijdsverschil met Nederland en een kort nachtje gehad .
Chris en Mandij hadden de wekker niet goed vooruit gezet dus moest Erwin ze wakker bellen haha ,maar ja alles goed gekomen als de mannen weg zijn duik ik onder de douche en begeef me naar het bovendek .
Blij dat ik m'n vest weer aan heb ,even koffie en twee paracetamollen ,barst van de pijn in m'n keel en heb weer zo'n heerlijke droge kriebel in m'n keel ,jippieeeeee :):):)
Maar wat toast ,jam en fruit gehaald en installeer me voor het raam om te ontbijten ,Mandij ligt nog heerlijk op een oor ,gelijk heeft ze.
Wat later komt de zon af en toe door de bewolking en ga ik lekker buiten ,uit de wind in het zonnetje m'n boek lezen totdat de mannen er weer zijn ,zo rond half een .
We besluiten om naar binnen te verkassen want t is helemaal nog niet warm buiten en zetten net toen Mandij aan kwam wandelen ,even geluncht en Mandij en Chris hebben de kaarten en iPad even opgehaald beneden.
We hebben heerlijk geluisterd naar de verhalen van de mannen die zichtbaar hebben genoten van de tour ,ze hebben een hele rondleiding achter de schermen gehad en het leukste voor Erwin was natuurlijk de keuken .
Een stad opzich ,drie verdiepingen onder de gasten ,personeels leefruimte wasserij,hospital,opslag( ze kunnen nog wel even doordrinken haha )keuken en natuurlijk ook een kijkje bij de kapitein op de brug ,fantastisch geweest dus.
Een leuke tas ,zoutbeeldjes en foto's al herinnering en pede kamer stonden nog cakejes,chocolade aardbeien en koekjes met de groeten van de chef kok haha.
Na de verhalen ga ik een paar uur m'n bed in samen met para en cetamol ,gezellig ( niet) maar knapte er weligers van op ,de rest ging kaarten en naar wat ik hoorde was het super leuk , Mandij werd flink ingemaakt door de mannen .
Om half zes kwam Erwin zich omkleden en duik in onder de douche ,om half zeven een mooie show in het theater die we willen zien ,maar wat trekken we aan ,het is weer elegant night .......nou verzin wel iets kan moeilijk in m'n joggingbroek verschijnen haha .
De show was weer prachtig , opgevoerd door een geheel nieuwe cast ,de oude gaat namelijk van boord in LA en word vervangen door deze ,nou ze deden het geweldig ,daarna door naar her diner wat ook weer heerlijk was ,hoogste tijd om aan t fruit te gaan denk ik haha.
Na het diner zijn we in de lobby beland om te kaarten ,even de jongens inmaken , in ieder geval Chris haha en t is nog gelukt ook ,vette winst voor ons haha.
Het schip was wat aan t wiebelen en hoppa daar schuift mijn cocktail zo de tafel af ,een halve centimeter van Chris z'n schoenen zo de vloer op ,gelukkig kreeg ik netjes een nieuwe .
Morgen komen we aan in Ensenada /Mexico en t water is een stuk rustiger ,hier is het nu 23.06 uur en ik zeg tot morgen xxx

• 02 November 2013 - 08:21

Coby:

Hallo luitjes. Wat een leuke ervaring voor de mannen. 3 etages zien waar je niet zomaar komt. Lijkt mij reusachtig interessant . Op naar Mexico. Ik hoop dat je opgeknapt bent Daan. Veel plezier

• 02 November 2013 - 09:14

Landje :

Hoi luitjes
    Hoop dat jij Daan je snel beter voelt
    En wat de weer berichten in. Baja Californië Mexico
    Zijn volgen mij wel goed dus morgen een fijne dag
    Viva Mexico
    Ben ben nieuw hoe het daar is volgens de boekjes een winkel en feest stad
    Veel pleZier
    Xxx Corrine

• 02 November 2013 - 10:02

Joke:

Hallo allemaal weer een mooi verhaal, leuk die tour die mannen hebben gemaakt echt geweldig.Hoop dat het weer in Mexico wat beter en warmer is en dat Daan een beetje opknapt.Nog veel plezier xxxxxxma

• 02 November 2013 - 10:11

Gretha:

Erg vervelend Danielle, ik weet precies wat je voelt.
    Net alsof je een rauwe slokdarm hebt.... Beterschap en in Mexico lekker van het zonnetje genieten.
    groetjes

• 02 November 2013 - 10:44

Hennij:

moge leuk dat de mannen het naar hun zin hebben gehad vervelend daan dat je niet lekker bent hopen dat het beter wordt sterkte veel plezier in mexico groetjes van ons xxxxxx