Eerste dag op zee
Door: Danielle
Blijf op de hoogte en volg Danielle
20 Oktober 2013 | Verenigde Staten, Long Beach
Dat was weer een heerlijke nacht ,wel soms wakker maar weer heerlijk geslapen op het geschommel , eerst maar even koffie scoren boven en kijken wie er nog meer ontwaakt is .
Nou ik kan je vertellen erg weinig mensen haha, maar wat we tegen kwamen liep erbij of ze van de Noordpool kwamen , ???? .
Wij naar dek 9 met de lift ,komen we boven ,waai je bijna uit je broek vandaan haha,brrrrr t is gewoon koud , binnen maar een mooi plekje gezocht voor t raam en lekker aan de koffie gegaan .
Toch jammer dat ik geen vest aan heb ,brrr ik heb het echt koud en als ik al die mensen in hun warme jogging pak voorbij zie komen ben ik echt jaloers haha .
Moet gelijk aan Mandij denken met haar pak ineen ,hoop voor haar dat ze hem mee heb haha ,lekkerrrrr ,maar dan ga ik niet naast haar lopen hoor :):):)
Na de koffie samen met Erwin lekker binnen over de boot geslenterd en wat dingen verkend ,even gekeken wat we willen gaan doen op het eerste eiland ,ik denk toch dat we naar die vulkaan gaan ,schijnt echt super te zijn ,maar ook een fikse wandeling ......
Chris had het over een glazen kajak ,ook leuk ( hè Corrine haha), maar uh denk je dat je dan geen haaien tegen komt ofzo ,ik mag niet snorkelen ,dus dan ook niet op open zee in een kajak Chris , volgens hem is het op een riviertje ...nou we zien wel :):):):).
Zo eerst maar even ontbijten ,we zitten lekker voor het raam bij de lobby op Mandij en Chris te wachten ,heb ze net even gebeld met de schip telefoon waar we wachten (niet op dek 9 dus) en dat ze wat warms aandoen .....dus nog niet in hemd en korte broek .
We kregen in het restaurant een mooie plaatsje achterin vlak bij het raam ,lekker croissantje ,boter ,koffie en de menu kaart...altijd weer effe nadenken wat je wil eten ,doet u mij maar wat toast ,strawberry jelly(jam), bacon and a boiled egg ,Mandij wat french toast ,Chris een omelet en Erwin een gebakken ei ,allemaal met toast en de hele toebehoren .
Mandij vertelt dat ze een sms van haar schoonmoeder heeft gekregen ,die heeft haar pols gebroken ,o, Hennie wat vreselijk voor je ,hopelijk heelt t snel .
Toen het eten gebracht werd moesten we weer lachen ,Chris kreeg extra bacon,Daan drie eieren ipv één,het was weer genoeg voor een weeshuis .
Heerlijk op ons gemak ontbeten,hebben de hele dag de tijd ,geen warmte en zon vandaag ,die is gereserveerd voor morgen.
Onderweg naar beneden komen we door het buffet restaurant en Daan en Mandij besloten nog wat fruit mee te nemen ,lekker hoor meloen,grapefruit en sinaasappeltje ,lekker voor de vitaminen.
We besluiten om maar even op de boot te gaan wandelen ,winkeltjes bekeken en Chris heeft een zwembroek gescoord aan boord ,Daan heeft nog een vest gekocht en we hebben nog even bij de juwelen verkoop gekeken ,sale en een gekkenhuis haha .
Snel verder dus ,kwamen via de kapel,bibliotheek ,lange gang ,naar boven,naar beneden eindelijk in de garden ( doolhof) ,lange slingerweg rechterkant boot heen ,linkerkant boot terug en weer terug bij het begin :):):).
Glazen lift naar negen ,toch maar naar tien even het steackhouse ingewandeld ,gelijk gereserveerd voor volgende week maandag ,mooie afsluiting van de hawaii eilanden .
Weer naar beneden en heerlijk in de lobby lui voor het raam gezellig ouwehoeren ,hebben het overal over ,plots staat Erwin op ,achter ons is een play game tafel en hij komt terug met vier een rij haha ,samen met Mandij dikke lol.....
Ahum ga eens even wat drinken halen aan de bar ,mmm t is elf uur schatje ,wil je een colaatje ofzo ???? ,o dacht dat t al veel later was haha zei Erwin .
lekker twee uurtjes gebabbeld en nog even gekeken hoe er majong werd gespeeld ,Chris en Erwin weer naar de toilet en toen maar richting restaurant ,daar hoeven we alleen maar de karaoke bar voor door te lopen .
Maar daarna willen we naar het theater maar ja hoe komen we daar ,chris heeft daar een hele theorie over ,iets met een korte en lange gang ,de lift of trap u gaat niet door het casino ,pfff volg Chris Douma we zien wel of we er komen .
Nou dat kan je wel weer raden ,we zaten natuurlijk weer verkeerd,eigenlijk hadden we alleen de rookpluim uit het casino hoeven volgen haha.
Maar eerst eten ,nou hadden we een voucher gehad voor een gratis drankje dus wij Hollanders pakken dat natuurlijk gelijk ,Mandij en Daan een cocktail en de mannen een biertje ,al snel kwam de ober het eten opnemen .
Eerst Mandij en daarna de volgende vrouw ,Daan wees naar Chris ( had het niet verstaan ) en Chris zei hè ik heb toch geen tieten ,jij bent ,Daan kreeg slappe lach en uiteindelijk moest Chris voor haar eten bestellen ,had ze dus toch gelijk haha.
Nou had Mandij sushi en de rest een pittig soepje ,maar Chris had weer niet gelezen dat t soep was ,dus die zei ik moet geen soep haha,neemt toch een hap en haha t was echt niet te vreten ,hoppa weer de slappe lach ,de rest van de maaltijd al gierend doorgebracht ,werkelijk geard joling is er niks bij .
Toen op naar het theather ,Leuke en mooie info gehad over de eilanden ,alleen jammer van al die pinguïns en ijsberen ,brrrrr wat was het weer koud met die airco.
Chris en Erwin togen naar de bar en de dames gingen nog even de winkeltjes bekijken om daarna de mannen weer op te zoeken .
Ons maar heerlijk in de lobby gezeteld onder t genot van een drankje ,Daan vraagt aan Chris : weet jij hoe je vanaf hier naar het buffet boven op dek 9 komt,er volgt een hele uitleg ,snap het niet zegt Daan ,ga jij effe koffie halen voor mij Chris haha ,mmmm NEE !!!!!!, dus ging ik zelf maar .
Rond vijfen gaan Daan en Mandij naar de kamer ,de mannen bud &weiser natuurlijk nog niet ,die komen straks wel haha ,nou succes ,maar Tiel mee om half zes waren de mannen op de kamer .
We hebben even een klein dutje gedaan om vervolgens bij t diner te verschijnen ,weer super gegeten natuurlijk ,kastanje/truffelsoep en kip/pindasaus met rijst ,Mandij en Chris een burger en Erwin stoofvlees .
Chris als toetje een jamaican koffie ,maar die hakt er wel in denk ik haha,nu door naar het theater daar is een comedy show ,hoop dat de oogjes open blijven haha.
Ik zeg tot morgen :):):)
21 Oktober 2013 - 08:43
Joke :
Was weer leuk hoop da het morgen warmer is xxxx -
21 Oktober 2013 - 10:58
Landje:
Chris glazenbodem kajaken is leuk maar kijk uit voor velletje
Haha. Daan ik denk dat ik weet welk vest je gekocht heb
Is hij zand kleurig had ik ook aan gepast maar me schouders en golden cirkel was te breed haha
Was weer een leuk verhaal tot morgen