back to home - Reisverslag uit Tampa, Verenigde Staten van Danielle Woldendorp-Zorn - WaarBenJij.nu back to home - Reisverslag uit Tampa, Verenigde Staten van Danielle Woldendorp-Zorn - WaarBenJij.nu

back to home

Door: danielle

Blijf op de hoogte en volg Danielle

30 September 2011 | Verenigde Staten, Tampa

Toch nog even snel een update ,laatste nacht nogal slecht geslapen ,vannacht een paar keer bezoek aan de deur gehad,weetniet wie of wat het was maar zaten continu aan de deur van onze kamer te rommellen,om half zes de wekker gezet ,we moesten nog zo'n 86 Miles rijden naar de airport in Tampa.
Koffers in de cabriolet gehesen,uitgecheckt in het hotel en hoppa de snelweg 4 west op richting Tampa.
Het is inmiddels tien voor half zeven en al een gekkenhuis op de weg,hoe dichter we bij Tampa komen ,hoe drukker het word ,even kort in de file gestaan maar uiteindelijk rond half acht de auto ingeleverd.
Bedankt en tot ziens,ging allemaal gesmeerd en op naar de Delta om in te checken en onze koffers af te geven,Pfffffff volgens mij veel te zwaar.
Even een vriendelijk kereltje gevraagd om hulp bij het inchecken,dat doe je met je creditcard en paspoort en toen hoppa de koffers wegen.
Die van Corrine was net op het randje en die van mij 3 kilo te zwaar,dat is dan $ 57 alstublieft,nou dacht het niet haha,koffer open voor de balie en spullen overgeheveld naar de handbagage haha,heel de terminal stond te lachen,inclusief wij.
Komplimenten van de baliemedewerkers en m'n koffer mocht ook mee gelukkig .
Inmiddels is het half negen en moeten we om half twaalf boarden ,eerst maar even gaan ontbijten en dit stukje nog effe op de site planten.
Gelukkig zijn de koffers doorgelabeld naar Amsterdam en hoeven we ze niet weer in te checken in new York .
Zo ga m'n koffie opdrinken ,ben ik hard aan toe na al die commotie zo vroeg in de ochtend.
Toedels en tot in Amsterdam ........
Groeten van Daan en Corrine