inschepen cruiseboot nr 1 - Reisverslag uit Miami, Verenigde Staten van Danielle Woldendorp-Zorn - WaarBenJij.nu inschepen cruiseboot nr 1 - Reisverslag uit Miami, Verenigde Staten van Danielle Woldendorp-Zorn - WaarBenJij.nu

inschepen cruiseboot nr 1

Door: danielle

Blijf op de hoogte en volg Danielle

17 September 2012 | Verenigde Staten, Miami

Eerste dag op zee

Zo eerste dag op de boot ,maar eerst nog even terug naar gisterenavond in ons hotel in Miami.
Zitten we heerlijk te eten ,chicken wings,spareribs met overheerlijke patatoes ,slik ik (Daan) ineens m'n tand in ,hilarisch natuurlijk ,iedereen in een deuk  maar nu ?????
Nou gaan gewoon even naar de tandarts morgenochtend haha.
Zo gezegd ,zo gedaan ,heerlijk ontbeten en na dertig telefoontjes en wat hulp van die geweldige receptioniste van het hotel ,zijn Erwin en Daan in de taxi naar 71th street ,richting een tandarts .
De rest ging lekker een stuk wandelen (35 graden) en we zouden elkaar later weer ontmoeten bij het hotel.
De eerste tandarts wou er wel naar kijken ,maar zou er niks aan doen há,nou daar hebben we wat aan hoor ,pffff dan maar verder ,komen we langs een klein deurtje waar dentist opstaat ,mmmm tandartspraktijk,nou maar even binnen kijken,situatie uitgelegd en voilà deze dame was erg begaan met de situatie en ik(Daan) mocht gelijk doorlopen ,voor $50 een nieuwe tand ,koopje haha,toch maar even naar mijn eigen tandarts gemaild voor een afspraak als ik terug ben.
Onderwijl zijn we met z'n allen bij het zwembad neergestreken en Mandij en Chris hadden snorkel sets gekocht en nog een mooie zonnebril voor Chris.
We zouden om 12.00 uur met de taxi naar de haven worden gebracht ,dus nog even de tijd om wat te drinken in de bar aan de Beach .
Koffers gelabeld en op naar de haven,wauw wat een stad zeg Miami ,gelukkig zitten ze hier niet verlegen om palmbomen haha en de kleine papegaaitjes vliegen af en aan.
Bij de boot is weer eens bewezen wat een geweldige organisatie Carnival is ,koffers meteen in de bagage depot ,door de douane ,inchecken en we stonden binnen een half uur op de boot.
Kamers waren al gereed ,nu alleen nog wachten op de koffers,die van Chris en Joke waren er al en de rest volgt nog.
Eerst maar even wat eten en drinken........pffff t is warm haha en jeetje wat een overdadigheid aan eten,wij houden het simpel,beetje kip,sla en wat brood ,Chris en Erwin gaan langs de wok,haha ,beide een bordje vol...maar de dames hebben een toetje .....
Dan een beetje het schip verkennen voor we om 16.00 uur vertrekken ,hier gekeken ,daar gewandeld,foto 's gemaakt en toen naar de verplichte safetie drill ,jammer dat niemand z'n zwemvest bij zich had hahahahaha ,was ook niet nodig maar was wel grappig geweest.
Toet toet ,de boot gaat vertrekken en het animatie team krijgt de hele boel opgezweept ,goodbeye Miami,welcome Bahama's .......
Mandij en Daan gaan aftaaien naar de kamer om te kijken of de koffers er al zijn ,die van Erwin stond er netjes en  Mandij heeft die van haar zelf opgesnord haha,maar Daan haar koffer is nog steeds spoorloos ...o,Nee hè,hij zou toch niet foetsie zijn .
Even na gevraagd bij de kamer jongen en die zend me naar de servicedesk ....nou maar kijken dan hè .
Na eerst een hele koffer ronde te  hebben gedaan ,is die van mij dus echt niet te vinden....een belletje hier en daar en plots weet de service boy dat hij hem net wel heeft gezien ,mmmm???? ,vaag ,dus maar weer wachten.
Plots kom ik Chris tegen en ja hoor m'n koffers gevonden ,Corrine heeft hem uit een gang geplukt,vandaar dat die jongen hem niet meer kon vinden.
Douche genomen en met een cocktail op het bovendek beland , gesprekje met een paar Amerikaanse troela's en dan op naar het diner, heerlijk gegeten en veel lol in het restaurant gehad met de ober,hij vroeg onze namen en ging voor Mandij een lied zingen haha .
Na het diner even een sigaretje op het bovendek en Erwin ging met Joke richting de openings show ,geweldig het openingslied was een bekend Weesper carnavals tune ,dus ze gingen bijna in polonaise de zaal door.
Mandij en Chris zijn nadat ze nog een super mooie foto van hun hebben bemachtigt ,richting kamer vertrokken en later wij ook ....de oogjes vallen dicht,hoogste tijd voor een slaapje :):):).
Tot morgen en zoals Chris zegt : mijn vakantie kan al niet meer stuk