San Juan - Reisverslag uit San Juan, Puerto Rico van Danielle Woldendorp-Zorn - WaarBenJij.nu San Juan - Reisverslag uit San Juan, Puerto Rico van Danielle Woldendorp-Zorn - WaarBenJij.nu

San Juan

Door: Danielle

Blijf op de hoogte en volg Danielle

28 September 2014 | Puerto Rico, San Juan

Ja mensjes lekker gegeten ,echt op z'n puerto ricaans ,bestel een biefstuk en krijg een sudderlap in een sausje ,vreselijk gelachen maar het smaakte prima allemaal .
Terug naar het hotel vaan de oogjes gingen toe ,de meeste gingen richting kamer en sommige nog even een biertje doen op het terras boven .
Ik zeg goodnight ,mijn lampie ging uit en heb geslapen tot 4.00 uur totdat de plaatselijke discotheek me m'n bed uit denderde ,maar goed effe een sanitaire stop en maar weer verder gaan slapen en dat wel tot 7.45 uur ,heerlijk ......
Lekker onder de douche en we gaan richting boven om een bak koffie te scoren ,we zien nog niemand ,wel heel stil haha ,nou ja we nabellen wat met de bar man en je kan hier boven ontbijten voor €5 pp ,snel geregeld dus ,top ....maar ja waar is de rest gebleven.
Die blijken dus al eeuwen wakker te zijn en al een wandeling te hebben gemaakt naar de boot ,die kan je zo zien liggen ,er moesten ook nog wat spulletjes worden gekocht waaronder condooms voor Diermo ,leuk zo met z'n allen ,wat voor maat moet je hebben haha ...uiteindelijk alles gelukt en ja hoor daar kwamen ze aan ....
Snel even de feeststrikken en toeters uitgedeeld want ja tenslotte is het Corrine haar verjaardag ,hoera retteketet ,even zingen en dan heerlijk met z'n allen ontbijten .
Wederom weer lol om niks natuurlijk en zijn toen lekker naar de kade gewandeld om naar de drukte bij de boot te kijken ,op een terrasje beland er tegenover en maar even geproost op Corrine haar verjaardag ,t is 10.15 uur ,wel,iets vroeg voor een biertje maar goed het moet maar .
Niet te veel wiebelen op die stoeltjes jongens ,ze zijn in staat van ontbinding namelijk .
Weer op ons gemak terug gewandeld en even wat foto's geschoten onderweg ,palmboompjes ,salamanders ,super leuk voor de mensen die nog nooit op zo'n eiland zijn geweest.
Zweten,zweten ,op naar de boot ,inchecken met die handel ,nou dat ging allemaal weer van een leie dakje en we stonden binnen een kwartier allemaal binnen ,nog even wachten om te boarden maar dat is prima zo .
De jongens vinden een kraampje waar je gratis drank kan proeven en kopen alvast sigaretten en Stefan een fles wodka.
Dan ziet peter de moeder van uncle ben lopen wahwhaha ,grapjas ....hoera we mogen boarden en we staan supersnel aan boord .
Sommige moesten nog wat regelen bij de service dek en de redt ging al richting het lido dek waar meteen dikke vriendschappen met de ober werd gesloten ,Mr,G .... Trek je hardloop schoenen maar aan want t zijn flinke drinkers haha .
Ook word er natuurlijk wat gegeten ,voor ieder wat ,grill bar met hamburgers ,de wok,broodjes ,pizza enz enz.en nog een lekker ijsje toe .
Rond tweeën gaan we richting kamer ,peter z'n koffer staat er al en de rest moet nog even wachten ,kamers even bewonderd en wachten maar ...tiktik er staat iemand aan de deur ,O rechercheur de COCK in badjas en hoed op ,hij(Chris) gaat op zoek naar de koffers haha en met succes we mogen ze om de hoek van de kar afhalen .
Ben je lekker bezig je koffer uit te pakken ,tiktik weer iemand aan de deur ,wahwhaha weer Chris nu in wetsuit ,duikbril en flippers aan ,hij was er klaar voor ....:):):) lachennnn
Iedereen alles opgeruimd en op naar boven ,heerlijk in de jacuzzi en zwembad even relaxen en natuurlijk wat te drinken erbij .
Zo zijn we heerlijk in de weer ,lopen wat en komen bij toeval erachter dat er vanavond een open zitting in het restaurant is ,dus we moeten even haasten om te gaan eten vandaag ...douchen ,omkleden want t is al zes uur ,komt goed haha ,no stress .
Om kwart voor zeven lopen we restaurant in en hebben een heerlijk diner ,salade ,garnalen,steak,frites en nog een lekkere toetje ,er word hard gewerkt want om half tien moeten we naar de savetie drill en die hebben we gered hoor haha ,ik zeg warm,warm ,warm en duurt lang ,inmiddels worden de trossen los gegooid en vaart de boot de haven uit ,ik zeg tot ziens puerto rico ,tot morgen dan worden we wakker op St.Thomas

• 29 September 2014 - 13:03

Gretha:

Veel plezier op St Thomas!